Se spala limba, se pune la fiert cu apa rece, apoi se curata de pielea aspra, se taie bucati mici si se pune intr-o oala cu o ceapa tocata si o ceasca
Se spala limba, se pune la fiert cu apa rece, apoi se curata de pielea aspra, se taie bucati mici si se pune intr-o oala cu o ceapa tocata si o ceasca de ulei fierbinte. Se adauga o ceasca de apa, se acopera oala si se micsoreaza focul. Cand ceapa a devenit sticloasa, se adauga patru oua batute bine cu o lingurita de faina, sare, piper macinat si trei linguri de lapte dulce. Se amesteca cu furculita pentru ca ouale sa se inchege uniform. Se rastoarna pe un platou mare, si se acopera cu patrunjel verde tocat fin.
Se serveste calda, cu garnitura de cartofi natur.
Alte retete:
Cartofi la cuptor
Sote de ciuperci
Mazare cu aripioare
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii