Limba de vita se curata, se spala, se opareste, se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii si telina se curata, se spala si se cresteaza. Mararul s
Limba de vita se curata, se spala, se opareste, se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii si telina se curata, se spala si se cresteaza. Mararul se curata, se spala; 150gr se opareste si se taie mai mare, iar restul de 50gr se taie marunt. Lamaia se spala si se taie felii. Limba de vita se pune la fiert in apa rece cu sare, se indeparteaza spuma, se adauga legumele(morcovi,telina si ceapa)si se fierb impreuna. Limba fiarta se scoate intr-un vas cu apa rece, se curata de pielita si se taie bucati(cate 2 la o portie). Bucatile de limba se fierb in sosul brun, 10-15 minute, se adauga marar(150gr) si spre sfarsit vin. Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie,cu marar verde deasupra si decor de lamaie.
Se serveste cald.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii