Limba de vita se fierbe aproximativ 2 ore in apa cu sare si foi de dafin, apoi se curata si se taie felii de 6-7 mm grosime. Cascavalul se rade, iar g
Limba de vita se fierbe aproximativ 2 ore in apa cu sare si foi de dafin, apoi se curata si se taie felii de 6-7 mm grosime. Cascavalul se rade, iar galbenusurile se separa de albusuri. Intr-un vas se topeste untul, se adauga faina, se amesteca pana pana se solidifica si se pune cate putin lapte mestecand continuu pana se formeaza o crema. Se adauga apoi smantana amestecand in acelasi mod, se da jos de pe foc si se pun galbenusurile, sarea si jumatate din cantitatea de cascaval ras. Se amesteca pana se omogenizeaza totul. Feliile de limba se asaza intr-o tava cu ulei, iar deasupra se pune si cate o jumatate de caisa. Se introduce in cuptorul incins pentru 10-15 minute.
Alte retete:
Friptura de vita la cuptor
Rulada de porc
Curcan umplut

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii