Pentru lintea cu costita afumata se alege lintea, se spala si se pune intr-o cratita cu apa rece sa fiarba pe jumatate.
Pentru linte cu costita afumata alege lintea, se spala si se pune intr-o cratita cu apa rece sa fiarba pe jumatate, in clocote mici. Se prajeste usor, cu o lingura de untura, o ceapa taiata marunt si se asaza aceeasi cratita cu lintea si cu costita taiata bucati. Se lasa sa fiarba circa o ora la foc potrivit. Se adauga putin bulion de rosii, un fir de usturoi, o frunza de dafin sau o crenguta de cimbru si sare cat trebuie. Se acopera, se da la cuptor si se mai tine un sfert de ora. Aceeasi mancare se poate pregati si cu fasole boabe.
Lintea cu costita afumata se serveste calda.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii