Cu o zi inainte se pun in apa, la inmuiat, prunele uscate, iar a doua zi se fierb in aceeasi apa timp de 10 minute, adaugand o lingura de otet si una
Cu o zi inainte se pun in apa, la inmuiat, prunele uscate, iar a doua zi se fierb in aceeasi apa timp de 10 minute, adaugand o lingura de otet si una de zahar. Intr-o alta oala se fierbe lintea, adaugand sare si piper dupa gust. Se curata de samburi prunele fierte si jumatate se taie bucatele mici, se adauga la linte si se fierbe timp de cateva minute. Se prajesc feliile subtiri de slanina.
Se pune slanina peste linte si se decoreaza cu prunele ramase.
Alte retete mincare recomandate
Dovlecei umpluti
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii