Pentru macaroane cu piept de pui carnea de pui se curata si se spala. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Macaroanele se rup, se introduc in apa clocotita cu sare.
Pentru macaroane cu piept de pui carnea de pui se curata si se spala. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Macaroanele se rup, se introduc in apa clocotita cu sare, se fierb si se trec prin jet de apa rece. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare. Dupa ce a fiert, se taie fasii subtiri, se inabusa cu supa in jumatate din cantitatea de unt, se adauga pasta de tomate, cubul MAGGI, piper si se fierb 5 minute. Separat, macaroanele se inabusa in 50 g unt.
Macaroanele cu piept de pui se servesc calde, cu carne si sos; deasupra se presara cascaval ras.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii