Se taie pieptul in fasii subtiri, apoi se pune la prajit in putin ulei. Cand e gata, se scoate si se pune deoparte, iar in uleiul ramas se prajesc ci
Se taie pieptul in fasii subtiri, apoi se pune la prajit in putin ulei. Cand e gata, se scoate si se pune deoparte, iar in uleiul ramas se prajesc ciupercile taiate bucati si ardeiul gras maruntit. Se adauga putina apa, sosul de soia si condimentele, dupa gust. Se lasa inca 10 minute pe foc, apoi se adauga puiul, broccoli si se mai lasa pe foc 10 minute.
Se serveste cu garnitura de orez.
Alte retete culinare:
Pulpe de pui la cuptor Ardei umpluti Friptura de vita la cuptor
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaUn fel de mâncare principal, creat ad-hoc, după o revizie prin frigider și cămară! Cu un pic de...
Ceapa umpluta cu carne de pui, bacon si branzeturiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii