Mancare cu legume mexicane, cartofi, ficatei si cotlet de porc

Se pun cele doua cotlete la macerat cu sare si piper si baga la frigider de pe o zi pe alta. Se spala si curata ficateii de pui si se pun intr-un v

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Mancare cu legume mexicane, cartofi, ficatei si cotlet de porc

Ingrediente

  • Pentru 2 portii:
  • 200 g legume mexicane
  • 2-3 cartofi
  • in functie de marime
  • 2 bucati cotlete de porc
  • 300 g ficatei de pui
  • 50 g unt (un sfert de pachet)
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se pun cele doua cotlete la macerat cu sare si piper si baga la frigider de pe o zi pe alta. Se spala si curata ficateii de pui si se pun intr-un vas cu apa, unde se fierb. Cartofii se curata, se taie cubulete si se pun la fiert, intr-un alt vas. Legumele mexicane se pun si ele intr-un alt vas, peste care se adauga unt, pe foc pana untul se topeste. Cotletele, dupa ce au fost lasate la macerat, se prajesc (tigaie sau gratar). In farfurie se aseaza cate un cotlet de porc, alaturi de cartofi, ficatei si legumele mexicane cu unt.


Se serveste calda.

Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Clatite americane cu dulceata de gutui

Clatite americane cu dulceata de gutui

Clatite americane cu dulceata de gutui
Negresa simpla si rapida

Negresa simpla si rapida

Negresa este o prajitura delicioasa si usor de preparat. Aceasta reteta de negresa rapida si foarte simpla se poate realiza...

Negresa simpla si rapida
Musaca cu carne tocata si cartofi

Musaca cu carne tocata si cartofi

O musaca satioasa cu carne tocata si felii subtiri de cartofi crocanti... cam asta gatim azi. Reteta video pas cu pas o...

Musaca cu carne tocata si cartofi
Cele mai apreciate rețete
Zacusca cu vinete si morcov
1
Zacusca

Zacusca cu vinete si morcov

Zacusca cu vinete si morcov este o varianta speciala, ce merita incercata! Pentru aceasta se spala toate legumele si se...

Zacusca cu vinete si morcov
Bait pentru carne de vanat
2
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Gris cu lapte
3
Bebelusi > 12 luni

Gris cu lapte

Gris cu lapte, cea mai indragita reteta de-a lungul timpului pentru bebelusi.

Gris cu lapte
Marmelada de mere si pere
4
Dulceata

Marmelada de mere si pere

Se spala merele si se pun la fiert acoperite cu apa calda. Se aleg fructe bine coapte si se folosesc in cantitati egale....

Marmelada de mere si pere
Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji
5
Torturi

Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji

Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...

Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji
Parteneri
Friganele cu legume trase la tigaie
Bucataras.RO

Friganele cu legume trase la tigaie

Imi era dor de niste friganele, dar de data aceasta l-am transformat intr-un pranz delicios.

Friganele cu legume trase la tigaie
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Gustos.RO

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect
ReteteCulinare.RO

Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect

Placintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...

Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia