Carnea se taie bucatele mici, ceapa se toaca marunt si se pun impreuna intr-un vas acoperit, cu 3 linguri ulei, la foc mic, sa se inabuse. Cand carne
Carnea se taie bucatele mici, ceapa se toaca marunt si se pun impreuna intr-un vas acoperit, cu 3 linguri ulei, la foc mic, sa se inabuse. Cand carnea incepe sa se rumeneasca, se adauga faina, o foaie de dafin, verdeata, sare, piper, foarte putin cimbru si apa cat sa acopere carnea. Se Iasa sa fiarba incet, cu focul mic. Cand carnea este aproape gata se toarna bulionul de rosii si se fierbe in cuptor. Cabanosul se taie bucatele de 2 cm si se inabusa in unt impreuna cu ciupercile, apoi se adauga peste carne si se lasa la cuptor sa scada.
Se serveste cu garnitura de macaroane.
Alte retete:
Chiftele
Sarmale de post
Placinta cu dovleac
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii