Carnea feliata 1-2 cm, o tai fasii, o pui la prajit la foc mic si acoperit, cand e prajita aproape in intregime arunci uleiul cu apa ce a lasat-o carn
Carnea feliata 1-2 cm, o tai fasii, o pui la prajit la foc mic si acoperit, cand e prajita aproape in intregime arunci uleiul cu apa ce a lasat-o carnea. Tai ceapa bucati mai mari decat de obicei, ardeii la fel si usturoiul in doua sau o lasi intreaga. carnea iar in ulei nou, pui legumele peste(ceapa ardeii si usturoiul), arunci ulei de soia peste, nu fii zgarcit, (ala ii da gustul, pune sarea piper dupa gust, tine cont ca sosul de soia s-ar putea sa fie sarat, pune la foc mic si acoperit, lasa sa se caleasca si sa fiarba in suc propriu.
Nota: daca ai posibilitatea sa pui feliile de carne pe gratar, prajeste-o acolo, apoi taie felii si nu mai trebuie sa prajesti in prima tura de ulei. mancarea este foarte gustoasa. Pofta buna!
Se poate servi cu pilaf de orez sau ca atare ca si o tocana. Se poate improviza.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseZilele astea am cotrobăit pe site, după rețete cu ardei iute și am dat peste minunăția asta de rețetă preparată de...
Ardei iuți cu stafide conservați în oțetPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii