Mancare de carne cu vinete

Se taie carnea bucatele mici, care se rumenesc in 3 linguri ulei, apoi se scot si se pun deoparte. in uleiul care a ramas se pune o ceapa tocata maru

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr carne
  • 3 vinete subtiri
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • 4-5 rosii
  • 1 lingurita faina
  • 6-7 linguri ulei

Mod de preparare

Se taie carnea bucatele mici, care se rumenesc in 3 linguri ulei, apoi se scot si se pun deoparte. in uleiul care a ramas se pune o ceapa tocata marunt si rosiile curatate de pileite si seminte. Se lasa la rumenit, se introduce carnea in sos, se sareaza si se lasa sa fiarba cu un capac deasupra. Separat se spala si se taie bucati vinetele, se sareaza si se lasa la scurs. Apoi se sterg, se bat in faina si se prajesc in ulei fierbinte, pe ambele parti. Dupa ce carnea a fiert, se introduc bucatile de vinete, se presara patrunjel verde tocat si se baga vasul la cuptor, la fiert, pana ce mancarea scade.


Se serveste fierbinte.

Alte retete culinare:

Chiftele

Sarmale de post

Cartofi la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori