Se taie carnea bucatele mici, care se rumenesc in 3 linguri ulei, apoi se scot si se pun deoparte. in uleiul care a ramas se pune o ceapa tocata maru
Se taie carnea bucatele mici, care se rumenesc in 3 linguri ulei, apoi se scot si se pun deoparte. in uleiul care a ramas se pune o ceapa tocata marunt si rosiile curatate de pileite si seminte. Se lasa la rumenit, se introduce carnea in sos, se sareaza si se lasa sa fiarba cu un capac deasupra. Separat se spala si se taie bucati vinetele, se sareaza si se lasa la scurs. Apoi se sterg, se bat in faina si se prajesc in ulei fierbinte, pe ambele parti. Dupa ce carnea a fiert, se introduc bucatile de vinete, se presara patrunjel verde tocat si se baga vasul la cuptor, la fiert, pana ce mancarea scade.
Se serveste fierbinte.
Alte retete culinare:
Chiftele
Sarmale de post
Cartofi la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii