Se ia un cocos tanar si se taie in bucati. Ceapa se toaca marunt, slanina se feliaza si se pun impreuna cu 30 gr unt si 3 linguri ulei la inabusit pe
Se ia un cocos tanar si se taie in bucati. Ceapa se toaca marunt, slanina se feliaza si se pun impreuna cu 30 gr unt si 3 linguri ulei la inabusit pe foc mic. Cand carnea incepe sa se rumeneasca, se presara faina, se amesteca in sos, se toarna vinul, coniacul, sarea, piperul, si usturoiul taiat feliute. Se lasa totul sa fiarba la foc mic in cuptor. Intre timp se pun pe foc, arpagicul si ciupercile, la inabusit, in putin unt.
Carnea se serveste cu ciupercile, arpagicul si cartofi prajiti.
Alte retete:
Sarmale de post Chiftele Friptura de vita la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii