Mancare de cocos cu vin

Se ia un cocos tanar si se taie in bucati. Ceapa se toaca marunt, slanina se feliaza si se pun impreuna cu 30 gr unt si 3 linguri ulei la inabusit pe

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 cocos
  • 60 gr unt
  • 1 ceapa
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura faina
  • 50 gr coniac
  • 3 catei de usturoi
  • 150 gr slanina afumata
  • 10 bucati arpagic
  • 500 mI vin rosu
  • 200 gr ciuperci
  • sare

Mod de preparare

Se ia un cocos tanar si se taie in bucati. Ceapa se toaca marunt, slanina se feliaza si se pun impreuna cu 30 gr unt si 3 linguri ulei la inabusit pe foc mic. Cand carnea incepe sa se rumeneasca, se presara faina, se amesteca in sos, se toarna vinul, coniacul, sarea, piperul, si usturoiul taiat feliute. Se lasa totul sa fiarba la foc mic in cuptor. Intre timp se pun pe foc, arpagicul si ciupercile, la inabusit, in putin unt.


Carnea se serveste cu ciupercile, arpagicul si cartofi prajiti.

Alte retete:

Sarmale de post Chiftele Friptura de vita la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori