Bamele se spala si li se taie capacelele. Se pun apoi la oparit cu bors sau apa cu otet si se lasa sa stea asa 10-15 minute. Dupa aceea se clatesc cu
Bamele se spala si li se taie capacelele. Se pun apoi la oparit cu bors sau apa cu otet si se lasa sa stea asa 10-15 minute. Dupa aceea se clatesc cu multa apa rece. Gaina se curata, se spala si se taie bucati, se toaca ceapa si se pune impreuna cu carnea intr-o oala cu 3 linguri de ulei cald. Se lasa sa se inabuse impreuna cu zeama pe care o lasa, pe foc mic, cu capac. Se toarna apa cat sa acopere carnea si se lasa sa fiarba pana cand carnea se inmoaie. Apoi se adauga bamele, patrunjelul verde, bulionul de rosii, sarea si se lasa la fiert pana scade apa.
Aceasta mancare se serveste calda.
Alte retete care contin carne:
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Ardei umpluti
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii