Carnea se spala, se taie bucatele, si impreuna cu ceapa maruntita se pune intr-un vas, cu ulei fierbinte, pe foc. Cand incep sa se rumeneasca, se toa
Carnea se spala, se taie bucatele, si impreuna cu ceapa maruntita se pune intr-un vas, cu ulei fierbinte, pe foc. Cand incep sa se rumeneasca, se toarna apa cat sa le acopere si se lasa mai departe la fiert, pe foc mic. Cand carnea incepe sa se moaie, se scoate din vas si se pune in altul, la racit. In sosul ramas in vas, se pune orezul si se fierbe pana se umfla, dupa care se adauga din nou carnea in vas, se amesteca bine cu orezul si se toarna vinul. Se potriveste la gust de sare, piper, se adauga pasta de rosii, 2 pahare apa si se introduce in cuptor, unde se lasa sa scada.
Se serveste fierbinte.
Alte retete:
Mancare de mazare cu sos de rosii
Pastrav la cuptor
Friptura de vita la cuptor
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineUn preparat rapid, nu foarte costisitor și la îndemana oricui vrea să mănânce sănătos. Chiar și...
Pate din alune/nuci caju si ciuperciIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii