Carnea se spala, se taie bucatele, si impreuna cu ceapa maruntita se pune intr-un vas, cu ulei fierbinte, pe foc. Cand incep sa se rumeneasca, se toa
Carnea se spala, se taie bucatele, si impreuna cu ceapa maruntita se pune intr-un vas, cu ulei fierbinte, pe foc. Cand incep sa se rumeneasca, se toarna apa cat sa le acopere si se lasa mai departe la fiert, pe foc mic. Cand carnea incepe sa se moaie, se scoate din vas si se pune in altul, la racit. In sosul ramas in vas, se pune orezul si se fierbe pana se umfla, dupa care se adauga din nou carnea in vas, se amesteca bine cu orezul si se toarna vinul. Se potriveste la gust de sare, piper, se adauga pasta de rosii, 2 pahare apa si se introduce in cuptor, unde se lasa sa scada.
Se serveste fierbinte.
Alte retete:
Mancare de mazare cu sos de rosii
Pastrav la cuptor
Friptura de vita la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii