Se taie bucatele mici carnea, se pune la inabusit in ulei, pe foc mic, cu un capac deasupra. Se toarna apa, cand carnea incepe sa se rumeneasca si se
Se taie bucatele mici carnea, se pune la inabusit in ulei, pe foc mic, cu un capac deasupra. Se toarna apa, cand carnea incepe sa se rumeneasca si se lasa din nou sa fiarba. Spanacul se spala bine si se opareste, dupa care se adauga in vasul cu carnea. Deasupra se toarna sosul de rosii, se adauga sare si o lingura cu zeama de lamaie. Se introduce in cuptor vasul, la fiert, pana ce scade.
Se serveste cald.
Alte retete culinare:
Iahnie de fasole Sarmale de post Spanac cu orez
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii