Puiul se desface bucati, se adauga sare, dupa care se dau prin faina si se pun intr-un vas cu 25 gr unt si 2 linguri ulei fierbinte. Vasul se baga la
Puiul se desface bucati, se adauga sare, dupa care se dau prin faina si se pun intr-un vas cu 25 gr unt si 2 linguri ulei fierbinte. Vasul se baga la cuptor sau se lasa pe foc mic sa se rumeneasca uniform, impreuna cu usturoiul si ceapa tocate. Dupa ce s-au rumenit, se adauga bulionul, rosii si se fierbe incet. Ciupercile se spala bine, se taie felii si se pun la rumenit in 25 gr unt. Se adauga in sos iar apoi se potriveste la gust de sare.
Aceasta mancare se serveste cu crutoane de paine prajita.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Chiftele
Mancare de mazare
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii