Puiul se curata, se spala si se taie bucati. Se pune apoi la rumenit in doua linguri de unt, deasupra se toarna vinul si bulionul de rosii. Se sareaz
Puiul se curata, se spala si se taie bucati. Se pune apoi la rumenit in doua linguri de unt, deasupra se toarna vinul si bulionul de rosii. Se sareaza si se pun frunzele de tarhon spalate si taiate. Se lasa totul sa fiarba acoperit.
Se serveste calda.
Alte retete:
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Placinta de dovleac
Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lut1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...
Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)se incalzeste cuptorul la 150 grade C. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza. Se pune la cuptor pentru 40 de minute....
Piept de gasca cu sos CassisSe curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si merePrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii