Puiul se taie bucati. Acestea se dau prin faina si se rumenesc putin in 50 gr unt, intr-un vas cu capac, la cuptor. Separat se curata cartofii, se ta
Puiul se taie bucati. Acestea se dau prin faina si se rumenesc putin in 50 gr unt, intr-un vas cu capac, la cuptor. Separat se curata cartofii, se taie sferturi si se pun in apa fierbinte cu sare sa fiarba cateva minute. Se scot apoi din apa, se pun in 50 gr unt fierbinte, la rumenit, pe foc mic. Puiul cand este moale se asaza pe o farfurie, iar cartofii se aranjeaza in jurul lui.
Se serveste cald.
Alte retete culinare:
Cartofi la cuptor
Chiftele
Placinta de dovleac
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAcești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii