Se taie bucati rata si se pune la rumenit cu unt si putina apa, la cuptor. Se acopera cu un capac si se lasa acolo aproximativ 2 ore. Cu 15 minute in
Se taie bucati rata si se pune la rumenit cu unt si putina apa, la cuptor. Se acopera cu un capac si se lasa acolo aproximativ 2 ore. Cu 15 minute inainte de a fi gata, se adauga maslinele, feliile de lamaie si un varf de cutit cu faina pentru legarea sosului. Se sareaza, se adauga bulionul de rosii si 2 linguri de vin. Se mai lasa vreo 10 minute la fiert.
Se serveste calda. Alte retete culinare: Ardei umpluti Placinta de dovleac Conopida la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii