Se curata muschiul, se spala si se taie din acesta 2 bucati de 7 cm grosime. Se presara cu sare si piper, dupa care se inveleste fiecare bucata in 2
Se curata muschiul, se spala si se taie din acesta 2 bucati de 7 cm grosime. Se presara cu sare si piper, dupa care se inveleste fiecare bucata in 2 felii de bacon. Se curata si se taie marunt ciupercile, apoi se calesc in ulei incins. Se taie din chifla doua felii de 1 cm grosime, se prajesc pana se rumenesc, apoi se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt so se pune pe fiecare cate 1-2 linguri cu ciuperci. Se pun pe fiecare felie de paine cate o bucata de muschi de vita, apoi ciupercile ramase, cascavalul ras si cimbrul. Tava se pune in cuptorul incins si se coace 30 de minute la foc potrivit.
Se serveste fierbinte cu sos de rodii.
Alte retete culinare:
Ciuperci umplute Tocanita de pui Friptura de vita la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii