Se curata muschiul, se spala si se taie din acesta 2 bucati de 7 cm grosime. Se presara cu sare si piper, dupa care se inveleste fiecare bucata in 2
Se curata muschiul, se spala si se taie din acesta 2 bucati de 7 cm grosime. Se presara cu sare si piper, dupa care se inveleste fiecare bucata in 2 felii de bacon. Se curata si se taie marunt ciupercile, apoi se calesc in ulei incins. Se taie din chifla doua felii de 1 cm grosime, se prajesc pana se rumenesc, apoi se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt so se pune pe fiecare cate 1-2 linguri cu ciuperci. Se pun pe fiecare felie de paine cate o bucata de muschi de vita, apoi ciupercile ramase, cascavalul ras si cimbrul. Tava se pune in cuptorul incins si se coace 30 de minute la foc potrivit.
Se serveste fierbinte cu sos de rodii.
Alte retete culinare:
Ciuperci umplute Tocanita de pui Friptura de vita la cuptor
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii