Carnea si rinichii se taie fasii ca taiteii, se condimenteaza cu sare si piper, se presara cu faina, se amesteca si se frige la foc iute. Cuptorul se
Carnea si rinichii se taie fasii ca taiteii, se condimenteaza cu sare si piper, se presara cu faina, se amesteca si se frige la foc iute. Cuptorul se pune la 60°C, carnea scoasa din tigaie si scursa pe servet absorbant de bucatarie se tine la cald.
In tigaia folosita se incalzeste margarina, ceapase toaca marunt si se caleste in margarina. Se adauga zeama de lamaie si ciupercile taiate lamele, se stinge cu vin alb si se fierbe pana sosul se reduce la jumatate.
Supa de carne se amesteca cu frisca si faina de malai. Compozitia se toarna in tigaia cu ciuperci. Se lasa sa clocoteasca, se pune carnea fripta si calda si se mai daun clocot. Se potriveste gustul cu sare si piper. Se presara cu patrunjel verde tocat marunt. SE serveste pe farfurii incalzite dinainte. (Garnitura traditionala este Rösti.)
Alte retete cu carne de vita recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii