Carnea si rinichii se taie fasii ca taiteii, se condimenteaza cu sare si piper, se presara cu faina, se amesteca si se frige la foc iute. Cuptorul se
Carnea si rinichii se taie fasii ca taiteii, se condimenteaza cu sare si piper, se presara cu faina, se amesteca si se frige la foc iute. Cuptorul se pune la 60°C, carnea scoasa din tigaie si scursa pe servet absorbant de bucatarie se tine la cald.
In tigaia folosita se incalzeste margarina, ceapase toaca marunt si se caleste in margarina. Se adauga zeama de lamaie si ciupercile taiate lamele, se stinge cu vin alb si se fierbe pana sosul se reduce la jumatate.
Supa de carne se amesteca cu frisca si faina de malai. Compozitia se toarna in tigaia cu ciuperci. Se lasa sa clocoteasca, se pune carnea fripta si calda si se mai daun clocot. Se potriveste gustul cu sare si piper. Se presara cu patrunjel verde tocat marunt. SE serveste pe farfurii incalzite dinainte. (Garnitura traditionala este Rösti.)
Alte retete cu carne de vita recomandate
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseCurry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel este o reteta delicioasa din bucataria thailandeza.
Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecelDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii