Carnea de gaina taiata bucati se rumeneste cu o lingura de unt si o ceapa tocata marunt. Se acopera vasul cu capac si se lasa la foc mic. Se amesteca
Carnea de gaina taiata bucati se rumeneste cu o lingura de unt si o ceapa tocata marunt. Se acopera vasul cu capac si se lasa la foc mic. Se amesteca, iar dupa ce apa a scazut iar ceapa si-a schimbat culoarea, se toarna din nou, apa, cat sa acopere carnea. Dupa o jumatate de ora se pune sare si zaharul ars, stins cu 2-3 linguri apa. Intre timp gutuile se taie in sferturi, se scobesc de mijlocul tare cu seminte si se rumenesc usor in unt. Se adauga apoi se in vasul cu carne, se toarna vin, bulion de rosii si se lasa la fiert pana cand scade sosul.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Sarmale de post Ciuperci umplute Tocanita de pui
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAcești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii