Carnea de gaina taiata bucati se rumeneste cu o lingura de unt si o ceapa tocata marunt. Se acopera vasul cu capac si se lasa la foc mic. Se amesteca
Carnea de gaina taiata bucati se rumeneste cu o lingura de unt si o ceapa tocata marunt. Se acopera vasul cu capac si se lasa la foc mic. Se amesteca, iar dupa ce apa a scazut iar ceapa si-a schimbat culoarea, se toarna din nou, apa, cat sa acopere carnea. Dupa o jumatate de ora se pune sare si zaharul ars, stins cu 2-3 linguri apa. Intre timp gutuile se taie in sferturi, se scobesc de mijlocul tare cu seminte si se rumenesc usor in unt. Se adauga apoi se in vasul cu carne, se toarna vin, bulion de rosii si se lasa la fiert pana cand scade sosul.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Sarmale de post Ciuperci umplute Tocanita de pui

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii