Gaina se curata,apoi se spala, si se taie bucati. Ceapa se toaca marunt si se pune impreuna cu bucatile de carne intr-un vas cu unt. Se aseaza vasul
Gaina se curata,apoi se spala, si se taie bucati. Ceapa se toaca marunt si se pune impreuna cu bucatile de carne intr-un vas cu unt. Se aseaza vasul pe foc mic si se lasa totul la inabusit pana incepe sa se rumeneasca. Se toarna apa cat sa le acopere, se adauga sare si dupa ce carnea a fiert pe jumatate se adauga smochinele spalate si tinute in apa pana s-au inmuiat.Se mai adauga vinul, bulionul si zaharul ars stins cu 2-3 linguri apa. Se adauga din nou putina apa si se lasa sa fiarba, dar fara sa scada prea mult.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete care contin carne:
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Chiftele

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii