Gaina se curata,apoi se spala, si se taie bucati. Ceapa se toaca marunt si se pune impreuna cu bucatile de carne intr-un vas cu unt. Se aseaza vasul
Gaina se curata,apoi se spala, si se taie bucati. Ceapa se toaca marunt si se pune impreuna cu bucatile de carne intr-un vas cu unt. Se aseaza vasul pe foc mic si se lasa totul la inabusit pana incepe sa se rumeneasca. Se toarna apa cat sa le acopere, se adauga sare si dupa ce carnea a fiert pe jumatate se adauga smochinele spalate si tinute in apa pana s-au inmuiat.Se mai adauga vinul, bulionul si zaharul ars stins cu 2-3 linguri apa. Se adauga din nou putina apa si se lasa sa fiarba, dar fara sa scada prea mult.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete care contin carne:
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Chiftele
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcAm pregătit acest tort cu ocazia zilei de naștere a mezinei noastre, conform solicitării ei: cu căpșuni și ciocolată....
Desert tort cu capsuni si ciocolata
Comentarii