Se pun castanele la copt in cuptor, apoi se curata, dupa care se amesteca impreuna cu carnea de porc tocata. Gasca se spala, se curata in interior, s
Se pun castanele la copt in cuptor, apoi se curata, dupa care se amesteca impreuna cu carnea de porc tocata. Gasca se spala, se curata in interior, se unge cu unt si se umple cu compozitia de castane si carne de porc. Se introduce in cuptor vasul cu gasca unsa in prealabil cu unt. Se toarna apa din cand in cand, se sareaza si se lasa la foc mic o ora si jumatate, timp in care se lasa la rumenit.
Se serveste cald.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac
Ciuperci umplute
Ciulama de ciuperci

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii