Se ia carnea de iepure, se taie in 8 bucati se condimenteaza cu sare si piper. Bucatile de carne se prajesc in ulei fierbinte pe ambele parti. Dupa c
Se ia carnea de iepure, se taie in 8 bucati se condimenteaza cu sare si piper. Bucatile de carne se prajesc in ulei fierbinte pe ambele parti. Dupa care se scot din tigaie si se pun deoparte. Ceapa se curata de coaja, si se taie cubulete, unsturoiul se taie marunt dar fara a I se scoate coaja. Se frig ambele in tigaie. Se toarna vinul se adauga rozmarinul, cimbrul, dafinul si o lingurita de pasta de tomate si se pun la fiert 10 minute. Se pune carnea de iepure in compozitie si se fierbe 50 de minute. Se poate si praji in cuptor la 180 grade.
Alte retete recomandate
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseCiorbita simpla de dovlecei este o reteta de ciorba potrivita in zilele de post. Ciorba cu multe legume este usoara,...
Ciorbita simpla de dovleceiPeste cu gust subtil si oase cartilaginoase usor de indepartat, pisica de mare este delicioasa prezenta si in apele Marii Negre.
Pisica de mare prajitaIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa
Comentarii