Carnea taiata bucatele mici se amesteca cu boabe de piper, ceapa tocata, sare si se pune apoi intr-un vas, cu ulei, pe foc mic, la rumenit. Se toarna
Carnea taiata bucatele mici se amesteca cu boabe de piper, ceapa tocata, sare si se pune apoi intr-un vas, cu ulei, pe foc mic, la rumenit. Se toarna apa in vas, cat sa acopere carnea si se lasa la fiert acoperita cu un capac. Se adauga apoi o lingura cu faina amestecata in untul topit si se amesteca cu apa in care a fiert carnea. Se adauga zeama de lamaie, se bate un galbenus cu lapte si se amesteca cu sosul din tigaia cu carne.
Se serveste cu patrunjel verde tocat deasupra.
Alte retete:
Placinta cu dovleac
Mancare de mazare cu sos de rosii
Chiftele
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii