Carnea taiata bucatele mici se amesteca cu boabe de piper, ceapa tocata, sare si se pune apoi intr-un vas, cu ulei, pe foc mic, la rumenit. Se toarna
Carnea taiata bucatele mici se amesteca cu boabe de piper, ceapa tocata, sare si se pune apoi intr-un vas, cu ulei, pe foc mic, la rumenit. Se toarna apa in vas, cat sa acopere carnea si se lasa la fiert acoperita cu un capac. Se adauga apoi o lingura cu faina amestecata in untul topit si se amesteca cu apa in care a fiert carnea. Se adauga zeama de lamaie, se bate un galbenus cu lapte si se amesteca cu sosul din tigaia cu carne.
Se serveste cu patrunjel verde tocat deasupra.
Alte retete:
Placinta cu dovleac
Mancare de mazare cu sos de rosii
Chiftele
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Deyu.
Desert chec economic cu mereIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii