Mazarea cu Gulasi este delicioasa. Pentru a prepara aceasta mancare cu carne aveti nevoie de gulas, ulei, ceapa, morcov, pastai de fasole verde, o jumatate de dovlecel, si suc de rosii.
Mazarea cu Gulasi este delicioasa. Pentru a prepara aceasta mancare cu carne se incinge uleiul intr-o gratita de teflon mai inalta si se pune la prajit carnea cu o jumatate de cana de apa, cand incepe sa se rumeneasca gulasul se adauga ceapa. Acestea se lasa la foc mic pentru a se cali ceapa, intre timp se toaca si morcovul cubulete , se curata pastaile si se taie in bucati mai mici dupa care se adauga in cratita cu o lingurita de Knor delicat.
Mazarea se scurge de zeama si se adauga peste ceapa si carnita cu o cana de apa. (Puteti pune mazarea cu zeama din conserva). Mazarea nu necesita mult timp de fierbe fiind din conserva si deaceea in functie de cat de tare este mazarea se lasa la fiert. Dupa ce se incearca carnita si mazarea daca sunt fierte se adauga sucul de rosii, pasta de tomate si dovlecelul taiat cubulete. Dovlecelul se adauga spre sfarsit pentru ca se fierbe foarte repede si nu vrem sa se topeasca ci il vrem cubulete in farfurie.
Dupa ce am asezonat mancarea cu zahar si sare dupa gust, ne-am asigurat ca mazarea si carnita sunt fierte se adauga amidonul dizolvat cu putina apa si se adauga mancarii pentru a se forma un sos. Stingem focul si adaugam verdeata (patrunjel, frunze de telina, marar) dupa preferinta. Sfatul meu este sa folositi toate aceste mirodenii pentru un gust mai bun mancarii.
Mazarea cu Gulasi se serveste de preferinta cu muraturi de sezon sau salata din legume proaspete
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateO pizza grozav de buna in care am pus din bunatatile primaverii,cum ar fi spanacul, iar in combinatie cu acest sos a iesit o...
Pizza cu spanac si sos AlfredoTapioca, un ingredient japonez, este iubit de noi in combinatie cu dulceturi de casa, cu nuci,etc. si iubim fiecare desrt...
Prajitura cu umplutura de dulceata de cirese si perle de tapiocaUsor si frumos, un aperitiv gustos, pentru cei mici si nu numai!
Trifoi cu 4 foi cu branza si spanacReteta aceasta de foietaj o am de peste 20 de ani, m-a cucerit de prima data cand am facut-o si o fac deseori, chiar daca...
Cremsnit cu foietaj de casaDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii