Medalioane din piept de curcan

Fierbem pieptul de curcan, impreuna cu morcovul in apa cu sare. Apoi am facut cu blenderul pieptul, morcovul se taie rondele de cca 1 cm grosime. Am

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie
Medalioane din piept de curcan

Ingrediente

  • 1 piept de curcan
  • 1 morcov
  • 2 linguri pesmet
  • 50 ml lapte
  • 1 ou
  • 100 ml ulei
  • 1 lamaie
  • 50 g faina
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Fierbem pieptul de curcan, impreuna cu morcovul in apa cu sare.

Apoi am facut cu blenderul pieptul, morcovul se taie rondele de cca 1 cm grosime.

Amestecam carnea tocata cu pesmetul, oul, laptele, sare, piper.

Formam medalioane rotunde de cca 5 cm diametru, apoi in centrul acestora punem morcovul, apasam cu degetul sa intre rondeaua.

Trecem medalioanele prin faina si le prajim in ulei incins, pana se rumenesc pe ambele parti. Se pun pe un platou pe salata verde ornate cu feliute de lamaie.


Pofta buna!

Reteta Medalioane din piept de curcan a fost propusa de VERONICA pe forum culinar.ro

Alte retete cu piept de curcan gasiti aici:

Piept de curcan umplut cu ciuperci si mozzarela,

Piept de curcan cu sos gorgonzola,

Rulada din piept de curcan

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori