Medalioane din piept de curcan

Fierbem pieptul de curcan, impreuna cu morcovul in apa cu sare. Apoi am facut cu blenderul pieptul, morcovul se taie rondele de cca 1 cm grosime. Am

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie
Medalioane din piept de curcan

Ingrediente

  • 1 piept de curcan
  • 1 morcov
  • 2 linguri pesmet
  • 50 ml lapte
  • 1 ou
  • 100 ml ulei
  • 1 lamaie
  • 50 g faina
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Fierbem pieptul de curcan, impreuna cu morcovul in apa cu sare.

Apoi am facut cu blenderul pieptul, morcovul se taie rondele de cca 1 cm grosime.

Amestecam carnea tocata cu pesmetul, oul, laptele, sare, piper.

Formam medalioane rotunde de cca 5 cm diametru, apoi in centrul acestora punem morcovul, apasam cu degetul sa intre rondeaua.

Trecem medalioanele prin faina si le prajim in ulei incins, pana se rumenesc pe ambele parti. Se pun pe un platou pe salata verde ornate cu feliute de lamaie.


Pofta buna!

Reteta Medalioane din piept de curcan a fost propusa de VERONICA pe forum culinar.ro

Alte retete cu piept de curcan gasiti aici:

Piept de curcan umplut cu ciuperci si mozzarela,

Piept de curcan cu sos gorgonzola,

Rulada din piept de curcan

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc