1. Sarati si piperati carnea de miel si puneti-o intr-un bol. 2. Adaugati usturoiul tocat si uleiul. 3. Acoperiti bolul si puneti-l la frigider, timp
1. Sarati si piperati carnea de miel si puneti-o intr-un bol.
2. Adaugati usturoiul tocat si uleiul.
3. Acoperiti bolul si puneti-l la frigider, timp de trei ore.
4. Dupa ce s-a macerat carnea, taiati ceapa si ardeii julien , iar rosiile cubulete.
5. Caliti mai intai ceapa, apoi ardeii, iar la final puneti rosiile.
6. Lasati tigaia 15 minute, la foc potrivit.
7. Bateti oul cu smantana, luati tigaia de pe foc si adaugati compozitia ou-smantana. Sarati si piperati.
8. Prajiti carnea de miel in tigaie, mai intai la foc iute pentru a se rumeni, apoi la foc potrivit.
9. Adaugati supa obtinuta din concentratul de carne, aproximativ 200 ml, acoperiti tigaia si lasati preparatul pe foc pana ce se inmoaie carnea si lichidul scade.
Se serveste alaturi de sataras de legume.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii