Medalion de porc

Medalion de porc este un delicios fel principal. Pentru aceasta reteta cu carne de porc aveti nevoie de 400 g pulpa porc.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Medalion de porc

Ingrediente

  • 400 g pulpa porc
  • 50 g mustar
  • 1 lingura margarina
  • 100 ml ulei
  • 1-2 lamai
  • tarhon
  • piper macinat Kotanyi
  • delikat
  • 2-3 linguri vin

Mod de preparare

Medalion de porc este un delicios fel principal. Se taie carnea in 6-8 bucati potrivite si li se da o forma cat mai rotunda.
Bucatelele de carne se tin la marinat in mustar, vin, tarhon, delikat si piper macinat 30 min. Lamaia se taie felii.
Dupa marinare, fiecare bucata de carne se pune intre 2 felii de lamaie si se infig intr-o scobitoare.
Toate medalioanele astfel formate se pudreaza cu faina si se prajesc in ulei 5 min.
Se scot si se scurg de ulei pe un prosop de hartie.


Madalioanele de porc se servesc calde, stropite cu margarina si pudrate cu piper macinat langa o garnitura de piure, cartofi natur sau orez. Pofta buna!
Cutitul bucatarului, marca Zwilling de la KitchenShop mi-ar fi util la pregatirea acestei retete!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc