Se alege o cratita mare cat sa incapa carnea. Se incinge uleiul si se adauga ceapa si ghimbirul pana cand se inmoaie. Se pune si carnea in transe si s
Se alege o cratita mare cat sa incapa carnea. Se incinge uleiul si se adauga ceapa si ghimbirul pana cand se inmoaie. Se pune si carnea in transe si se prajeste bine pe toate partile. Se amesteca periodic apoi se adauga condimentele si batoanele de scortisoara.
Se adauga pulpa de rosii si 800 ml de apa se lasa sa se fiarba timp de 1h si 30 de minute pana cand mielul devine fraged.
Se mai pun cartofii se lasa sa fiarba acoperiti pana sunt gata, continuati cu adaugarea curmalelor si se mai lasa 5 minute apoi se asezoneaza cu sare si piper dupa preferinte.
Pofta buna!
Se serveste cu migdale si coriandru presarat deasupra sau cu garnitura de cuscus.
Alte retete de Pasti
Drob de miel
Friptura de miel coroana
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantana O zama simplu de preparat, aproape ca se face singura. Principalul este sa ai ingrediente de calitate. Doar fasolea...
Zama de fasole verde cu afumatura proaspataPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii