Curatam cotletul de miel de grasime, si il condimentam bine cu rozmarin macinat si cimbru. Turnam ulei peste, apoi il lasam o zi sa stea in frigider.
Curatam cotletul de miel de grasime, si il condimentam bine cu rozmarin macinat si cimbru. Turnam ulei peste, apoi il lasam o zi sa stea in frigider. Ziua urmatoare il scoatem din ulei, se condimenteaza cu sare si il preprajim in ulei fierbinte. Il punem in tava cu ulei, apoi la cuptor de 220 grade si il prajim (asa incat mijlocul sa ramana de culoare roz).
In uleiul in care am prajit carnea, adaugam legumele taiate bucatele mici si le prajim, se presara putina faina deasupra, se toarna vinul alb si smantana dulce. Apoi se condimenteaza cu cimbru, rozmarin (eventual busuioc) si piper boabe; se fierbe 20 minute la foc mic. La urma se strecoara si se aromatizeaza cu coniac.
Mancarea se decoreaza cu rozmarin proaspat si se serveste cu cartofi prajiti intregi.
Alte retete culinare recomandate
Iahnie de fasole
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCând vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii