Intr-o tigaie se incinge 50ml ulei. Punem cotletele si le prajim la foc iute cate 2-3 minute pe fiecare parte. Le scoatem pe un platou si le presaram
Intr-o tigaie se incinge 50ml ulei.
Punem cotletele si le prajim la foc iute cate 2-3 minute pe fiecare parte.
Le scoatem pe un platou si le presaram cu sare si piper. Puneti peste cotletele fierbinti firele de marin si cimbru si acoperiti platoul cu un capac.
Dati sfecla coapta si curatata de coaja, pe razatoarea mica, apoi amestecati-o cu hreanul.
Prajiti feliile de paine si, cat sunt fierbinti, ungeti-le cu un strat subtire de unt.
Se pune pe fiecare felie de paine o felie de jambon, apoi
peste aceasta puneti 2-3 linguri de amestec de sfecla si hrean.
Peste sfecla puneti cate 3 cotlete de miel si deasupra acestora cate un fir de marin, unul de cimbru si cate 2 -3 rosii cherry coapte.
Serviti preparatul cald.
Alte retete de Paste
Friptura de miel coroana
Drob de miel
Pulpa de miel la cuptor
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii