Miel cu sfecla rosie

Intr-o tigaie se incinge 50ml ulei. Punem cotletele si le prajim la foc iute cate 2-3 minute pe fiecare parte. Le scoatem pe un platou si le presaram

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cotlete de miel dezosate
  • 2 sfecle rosii coapte
  • 1 lingura hrean ras
  • 4 felii de paine
  • 50 g unt
  • 4 felii subtiri de jambon crud-uscat
  • 4 fire de marin
  • 4 fire de cimbru
  • 50 ml ulei
  • 300g rosii mici
  • cherry
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Intr-o tigaie se incinge 50ml ulei.

Punem cotletele si le prajim la foc iute cate 2-3 minute pe fiecare parte.

Le scoatem pe un platou si le presaram cu sare si piper. Puneti peste cotletele fierbinti firele de marin si cimbru si acoperiti platoul cu un capac.

Dati sfecla coapta si curatata de coaja, pe razatoarea mica, apoi amestecati-o cu hreanul.

Prajiti feliile de paine si, cat sunt fierbinti, ungeti-le cu un strat subtire de unt.

Se pune pe fiecare felie de paine o felie de jambon, apoi

peste aceasta puneti 2-3 linguri de amestec de sfecla si hrean.

Peste sfecla puneti cate 3 cotlete de miel si deasupra acestora cate un fir de marin, unul de cimbru si cate 2 -3 rosii cherry coapte.
Serviti preparatul cald.

Alte retete de Paste

Friptura de miel coroana

Drob de miel

Pulpa de miel la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori