Miel in crusta de mustar

1.Usturoiul se zdrobeste si se amesteca cu pesmet, 40g. unt, patrunjel tocat si mustar. 2.Cotletele de miel se pun in tava, se ung cu ulei, iar oasele

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 12 cotlete de miel cu os
  • 8 catei de usturoi
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 6 fire de cimbru
  • 4 fire de tarhon
  • 80g. pesmet
  • 2 linguri cu mustar
  • 1 lingura ulei
  • 60g. unt
  • sare
  • piper
  • condimente pentru carne de miel

Mod de preparare

1.Usturoiul se zdrobeste si se amesteca cu pesmet, 40g. unt, patrunjel tocat si mustar.

2.Cotletele de miel se pun in tava, se ung cu ulei, iar oasele se invelesc in folie de aluminiu si se lasa 10 minute in cuptorul incins.

3.Se scoate tava si se acopera carnea cu pasta de mustar. Se toarna in tava 50ml. apa, se pun de jur imprejur firele de cimbru si tarhon si se lasa la cuptor inca 30 minute.
Pe un platou, pe un pat de salata verde, spalata si uscata cu un servet de bucatarie, se pun cotletele de miel taiate. Se serveste cu garnitura dupa dorinta, salata verde si un vin rosu sec.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...

Socată reţeta bunicii
Dovlecei crocanti

Dovlecei crocanti

Retete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...

Dovlecei crocanti
Chiftelute marinate

Chiftelute marinate

Chiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!

Chiftelute marinate
Cele mai apreciate rețete
Capsuni la borcan
1
Conserve de iarna

Capsuni la borcan

Capsuni la borcan este o delicioasă dulceață tradițională, preparată din capsuni proaspete și sirop de zahăr, pentru...

Capsuni la borcan
Sos rosu
2
Sosuri rosii

Sos rosu

O lingura de faina se rumeneste cu aceeasi cantitate de unt sau untura pina capata culoare cafenie. Se amesteca apoi cu...

Sos rosu
Ceai cu suc de fructe
3
Ceaiuri

Ceai cu suc de fructe

Se pun la fiert 200 ml apa si imediat ce a inceput sa clocoteasca, se ia de pe foc si se toarna peste inflorescentele de tei....

Ceai cu suc de fructe
Sos de hrean cu iaurt
4
Sosuri reci

Sos de hrean cu iaurt

Se rade hreanul pe razatoarea cu gauri mici, se amesteca cu o lingurita de sare si se lasa pana a 2-a zi cand se introduce in...

Sos de hrean cu iaurt
Jumari cu verdeata
5
Jumari

Jumari cu verdeata

Ouale se sparg intr-un castron si se amesteca cu patrunjelul, mararul si ceapa verde tocate foarte marunt. Se potrivesc la...

Jumari cu verdeata
Parteneri
GEM DE CAISE
Bucataras.RO

GEM DE CAISE

GEM DE CAISE
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Gustos.RO

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Socată reţeta bunicii
ReteteCulinare.RO

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii