Scoti osul pulpei, desfaci carnea cu un cutit si o asezi in- tr-un vas de yena. Se da carnea cu lamaie, apoi cu mujdei si cu c
Scoti osul pulpei, desfaci carnea cu un cutit si o asezi in-
tr-un vas de yena.
Se da carnea cu lamaie, apoi cu mujdei si cu cimbru.
Adaugi in vasul de yena ceasca de ulei si 1 ceasca de apa.
Peste carne pui slanina taiata fasii subtiri si boabe de piper, introduci forma la cuptor si frigi carnea la foc iute.
Dupa 1 ora, intorci carnea si adaugi vinul.
Se scoate carnea cand e bine rumenita.
Alte retete de Paste
Friptura de miel coroana
Drob de miel special

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii