Partea cea mai buna pentru friptura este pulpa din spate. Se spala, se pune sare si se asaza in tava cu grasime. Se da la cuptor la foc potrivit si se
Partea cea mai buna pentru friptura este pulpa din spate. Se spala, se pune sare si se asaza in tava cu grasime. Se da la cuptor la foc potrivit si se unge din cind in cind. Spre sfirsitul frigerii se da focul mai tare si nu se mai stropeste. Friptura trebuie sa aiba o coaja tare, sa fie bine rumenita, bine fripta, fara sa fie uscata. Cind este gata, se scoate din tava, se scurge grasimea, se toarna in tava o lingura de apa amestecata cu un virf de cutit de faina. Se mai lasa sa dea 2-3 clocote si se serveste sosul in sosiera.
Ca garnitura, se serveste piure de cartofi, sote de spanac sau salata verde. Se mai poate servi cu cartofi taiati bucati care se inabusa in tava impreuna cu friptura, dar care se pun in tava numai cu o jumatate de ora inainte de masa. Nu se pun o data cu friptura fiindca s-ar usca prea tare.
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorScrumbiile se curata de solzi si intestine, se spala, se sareaza si se inveleste fiecare scrumbie in hartie pergament unsa cu...
Scrumbii de Dunare la gratarCuloare si savoare, atat de simplu!
Savarine cu aluat dospit si fructe exoticeEste genul de tarte aperitiv pe care le faci in doi timpi si trei miscari, mai ales daca ai musafiri sau pur si simplu vrei...
Tarta aperitiv cu feta, rucola si rosiiSimpla si delicioasa!
Rulada cu mascarpone si dulceata din coji de portocalaDe mult doream un iepure de casa!Spre surprinderea mea am gasit joi la macelarie.N-am mai stat pe ganduri si am cumparat un...
Friptura de iepure cu maslineDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii