1. Curatati carnea de pielite si tendoane, taiati-o in 4 felii mai groase, spalati-o si scurgeti-o de apa. 2. Stergeti-o cu un servet de bucatarie si
1. Curatati carnea de pielite si tendoane, taiati-o in 4 felii mai groase, spalati-o si scurgeti-o de apa.
2. Stergeti-o cu un servet de bucatarie si presarati-o cu sare si piper.
3. Bateti ouale cu un praf de sare, apoi adaugati alunele macinate, cimbrul si rozmarinul tocat marunt.
4. Treceti feliile de carne prin acest amestec si puneti-le intr-o tava mai mare in care ati pus uleiul.
5. Spalati bine cartofii folosind o perie, taiati-i pe cei mai mari in 2 sau 4 si puneti-i in tava, imprejurul bucatilor de carne.
6. Puneti tava in cuptorul incins si coaceti la foc potrivit circa 60 minute, sau pana cand carnea este bine patrunsa si frumos rumenita.
Se serveste carnea si cartofii presarati cu mararul tocat si salata de rosii.
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseCoquelet de Bretagne este un suculent si delicios pui la cuptor, plin de arome si savoare si care merita incercat macar o data.
Coquelet de Bretagne - FrantaDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii