Miel la cuptor cu cartofi noi

1. Curatati carnea de pielite si tendoane, taiati-o in 4 felii mai groase, spalati-o si scurgeti-o de apa. 2. Stergeti-o cu un servet de bucatarie si

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg pulpa de miel fara os
  • 1 kg cartofi noi
  • 100 g alune macinate
  • 2 oua
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 leg. marar
  • 2-3 fire de rozmarin
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Curatati carnea de pielite si tendoane, taiati-o in 4 felii mai groase, spalati-o si scurgeti-o de apa.

2. Stergeti-o cu un servet de bucatarie si presarati-o cu sare si piper.

3. Bateti ouale cu un praf de sare, apoi adaugati alunele macinate, cimbrul si rozmarinul tocat marunt.

4. Treceti feliile de carne prin acest amestec si puneti-le intr-o tava mai mare in care ati pus uleiul.

5. Spalati bine cartofii folosind o perie, taiati-i pe cei mai mari in 2 sau 4 si puneti-i in tava, imprejurul bucatilor de carne.

6. Puneti tava in cuptorul incins si coaceti la foc potrivit circa 60 minute, sau pana cand carnea este bine patrunsa si frumos rumenita.
Se serveste carnea si cartofii presarati cu mararul tocat si salata de rosii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori