1. Incingeti intr-o tigaie 50 ml de ulei si prajiti la foc iute cotletele cate 2-3 minute pe fiecare parte, apoi scoateti-le pe un platou, presarati-l
1. Incingeti intr-o tigaie 50 ml de ulei si prajiti la foc iute cotletele cate 2-3 minute pe fiecare parte, apoi scoateti-le pe un platou, presarati-le cu sare si piper.
2. Puneti peste cotletele fierbinti firele de rozmarin si cimbru si acoperiti platoul cu un capac.
3. Dati sfecla coapta si curatata de coaja, pe razatoarea mica, apoi amestecati-o cu hreanul.
4. Prajiti feliile de paine si, cat sunt fierbinti, ungeti-le cu un strat subtire de unt.
5. Puneti pe fiecare felie de paine o felie de jambon, apoi peste acesta puneti 2-3 linguri de amestec de sfecla si hrean.
6. Peste sfecla puneti cate 3 cotlete de miel si deasupra acestora cate un fir de rozmarin, unul de cimbru si cate 2-3 rosii cherry coapte.
Se serveste cald
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii