Se inabusa in unt bucatile de pui, fara sa se rumeneasca. Se presara faina si se toarna 1/4 litru apa calda. Se adauga ceapa intreaga, sare, patrunje
Se inabusa in unt bucatile de pui, fara sa se rumeneasca. Se presara faina si se toarna 1/4 litru apa calda. Se adauga ceapa intreaga, sare, patrunjel si se lasa sa fiarba acoperit 45 minute. Se scoate ceapa si verdeata. Se leaga sosul cu galbenusurile si smintina. Se asaza bucatile de carne in mijlocul farfuriei si se toarna sosul deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii