Pentru mititei de casa din carne de vaca se trece carnea de 3 ori prin masina de tocat, se adauga sare, piper, bicarbonat si cimbru.
Pentru mititei de casa din carne de vaca se trece carnea de 3 ori prin masina de tocat, se adauga sare, piper, bicarbonat si cimbru. Separat se prepara un sos de usturoi pisat si 2 linguri de apa. Se strecoara zeama in tocatura si se amesteca bine. Tocatura se lasa 2-3 ore la gheata sau la rece. Se iau cu lingura cantitati egale din tocatura si cu miinile muiate in apa se formeaza mititei de aceeasi marime. Se asaza pe un fund de lemn. Se frig pe gratar la foc iute.
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriPentru ca se anunta o saptamana calduroasa, va propun sa o incepem cu o inghetata simpla si foarte buna.
Inghetata de lapteAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiO reteta delicioasa si foarte usoara. Cantitatile si legumele sunt la alegerea fiecaruia. Retete de vara.
Legume de vara la cuptorRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseO mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure.
Mancarica de galbiori cu smantanaVă invit să încercați o prăjitură rapidă și delicioasă. Puteți folosi orice tip de gem sau dulceață.
Desert prajitura cu branza si dulceata de pruneReteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu menta
Comentarii