Musaca de cartofi

1. Cartofii se curata, se spala si se taie rondele. Intr-o tigaie adanca se pune mai mult ulei si se rumenesc putin cartofii. Ceapa se taie marun

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Musaca de cartofi

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 650 g carne tocata
  • 2 cepe
  • 1 ardei
  • bulion
  • 1 ou
  • boia dulce
  • condimente pentru cartofi(rasnita kotanyi)
  • patrunjel uscat
  • piper(rasnita kotanyi)

Mod de preparare

1. Cartofii se curata, se spala si se taie rondele. Intr-o tigaie adanca se pune mai mult ulei si se rumenesc putin cartofii. Ceapa se taie marunt, la fel si ardeiul si se pun in 3-4 linguri de ulei si se calesc,se adauga carnea si se amesteca bine.Dupa ce scade zeama lasata se pune sare,piper,patrunjel,boia si se amesteca bine. Se trage cratita de pe foc si se adauga oul, se amesteca bine. Intr-o tava normala sau de yena se aseaza un strat de cartofi, se condimenteaza, se pune un strat de carne, cartofi condimentati, bulion, carne, cartofi condimentati, bulion si se da la cuptor 40-45 min pana se rumeneste.


Se poate servii cu smantana

Alte retete recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc