Taie ouale rondele. Toaca carnea, si impreuna cu ciupercile curatate si taiate marunt, prajeste-o in jumatatea untului 1-2 minute, dupa care lasa-le s
Taie ouale rondele. Toaca carnea, si impreuna cu ciupercile curatate si taiate marunt, prajeste-o in jumatatea untului 1-2 minute, dupa care lasa-le se raceasca. Adauga nucsoara macinata si patrunjel tocat marunt in besamel. Unge cu untul ramas un vas termorezistent, presara cu putine firimituri de chifla, aseaza un strat de oua, un strat de carne cu ciuperci si sos besamel. Aseaza strat peste strat, iar deasupra pune restul de besamel. Coace-o in cuptorul preincalzit, pana se rumeneste.
Mod de servire: La servire presara-o cu patrunjel tocat marunt.
Alte retete culinare recomandate
Ciulama de ciuperci
Ardei umpluti
Ciuperci umplute

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii