Taie ouale rondele. Toaca carnea, si impreuna cu ciupercile curatate si taiate marunt, prajeste-o in jumatatea untului 1-2 minute, dupa care lasa-le s
Taie ouale rondele. Toaca carnea, si impreuna cu ciupercile curatate si taiate marunt, prajeste-o in jumatatea untului 1-2 minute, dupa care lasa-le se raceasca. Adauga nucsoara macinata si patrunjel tocat marunt in besamel. Unge cu untul ramas un vas termorezistent, presara cu putine firimituri de chifla, aseaza un strat de oua, un strat de carne cu ciuperci si sos besamel. Aseaza strat peste strat, iar deasupra pune restul de besamel. Coace-o in cuptorul preincalzit, pana se rumeneste.
Mod de servire: La servire presara-o cu patrunjel tocat marunt.
Alte retete culinare recomandate
Ciulama de ciuperci
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii