Taie ouale rondele. Toaca carnea, si impreuna cu ciupercile curatate si taiate marunt, prajeste-o in jumatatea untului 1-2 minute, dupa care lasa-le s
Taie ouale rondele. Toaca carnea, si impreuna cu ciupercile curatate si taiate marunt, prajeste-o in jumatatea untului 1-2 minute, dupa care lasa-le se raceasca. Adauga nucsoara macinata si patrunjel tocat marunt in besamel. Unge cu untul ramas un vas termorezistent, presara cu putine firimituri de chifla, aseaza un strat de oua, un strat de carne cu ciuperci si sos besamel. Aseaza strat peste strat, iar deasupra pune restul de besamel. Coace-o in cuptorul preincalzit, pana se rumeneste.
Mod de servire: La servire presara-o cu patrunjel tocat marunt.
Alte retete culinare recomandate
Ciulama de ciuperci
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiNu avem nici o ocazie speciala, nici o aniversare, dar din cand in cand, imi place sa ii rasfat pe ai mei cu un tort! Un...
Tort cu ganache de ciocolata, mascarpone si mandarineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii