Pentru musaca de taitei se da carnea prin masina de tocat. Se prajeste in unt sau in untura cu o ceapa taiata marunt. Se adauga unpraf de piper, sare si un ou.
Pentru musaca de taitei se da carnea prin masina de tocat. Se prajeste in unt sau in untura cu o ceapa taiata marunt. Se adauga unpraf de piper, sare si un ou. Se unge o forma cu unt, se presara pesmet. Se pun taiteii la fiert in apa clocotita cu sare, se fierb nu prea mult, se racoresc cu apa rece, se scurg bine si se oparesc cu unt. Se unge forma cu unt, se presara pesmet si apoi se asaza un rand de taitei, un rand de carne si asa mai departe. Deasupra se presara pesmet si se mai pune putin unt. Se da la cuptor. Se rastoarna. La fel se poate pregati cu macaroane de casa sau cumparate.
Musaca de taitei se serveste calda.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii