Cartofii se taie rondele, ceapa se taie marunt iar cascavalul si morcovii se rad. Rondelele de cartofi se inabusa la cuptor in 50 ml ulei si putina ap
Cartofii se taie rondele, ceapa se taie marunt iar cascavalul si morcovii se rad. Rondelele de cartofi se inabusa la cuptor in 50 ml ulei si putina apa. Separat, in restul de ulei, se caleste ceapa, se adauga carnea si se continua calirea pana cand aceasta din urma se granuleaza. Se lasa la racit, se sareaza, se pipereaza si se adauga jumatate din cantitatea de patrunjel, 2 oua si morcovii. Se amesteca totul bine. Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet, se asaza un strat de rondele de cartofi, apoi compozitia de carne, iar deasupra rondelele de cartofi ramase. Se introduce tava la cuptor la temperatura moderata si se lasa 30 de minute. Din lapte, ou, faina, bulion si restul de patrunjel verde, se formeaza o compozitie care se toarna peste musacaua asezata in tava. Deasupra se pune cascavalul. Se mai introduce la cuptor 15 minute si se lasa la gratinat.
Se serveste calda.
Alte retete:
Friptura de vita la cuptor
Rulada de porc
Placinta de dovleac

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii