Pentru musaca din paste fainoase cu carne de vita carnea se curata de pielite, se spala, se taie in bucati si se da prin masina de tocat. Ceapa se curata, se spala.
Pentru musaca din paste fainoase cu carne de vita carnea se curata de pielite, se spala, se taie in bucati si se da prin masina de tocat. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Pastele fainoase se fierb in apa cu sare si se trec sub jet de apa rece. Cand sunt gata, ceapa se inabusa in 175 g untura sau ulei si 175 ml apa, impreuna cu carnea si jumatatea de cub MAGGI. Se raceste si se toaca din nou. Se adauga sare, piper, patrunjel verde, un ou si se amesteca. intr-o tava unsa cu untura sau ulei si tapetata cu pesmet se aseaza un strat de paste fainoase, peste acesta compozitia de carne si din nou un strat de paste fainoase. Faina se amesteca cu ou si iaurt, se toarna peste musaca, se presara cu cascaval si se introduce la cuptor 30 minute, la temperatura moderata.
Musacaua din paste fainoase cu carne de vita se serveste calda, cu sos de tomate deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii