Pentru musaca din paste fainoase cu carne de vita carnea se curata de pielite, se spala, se taie in bucati si se da prin masina de tocat. Ceapa se curata, se spala.
Pentru musaca din paste fainoase cu carne de vita carnea se curata de pielite, se spala, se taie in bucati si se da prin masina de tocat. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Pastele fainoase se fierb in apa cu sare si se trec sub jet de apa rece. Cand sunt gata, ceapa se inabusa in 175 g untura sau ulei si 175 ml apa, impreuna cu carnea si jumatatea de cub MAGGI. Se raceste si se toaca din nou. Se adauga sare, piper, patrunjel verde, un ou si se amesteca. intr-o tava unsa cu untura sau ulei si tapetata cu pesmet se aseaza un strat de paste fainoase, peste acesta compozitia de carne si din nou un strat de paste fainoase. Faina se amesteca cu ou si iaurt, se toarna peste musaca, se presara cu cascaval si se introduce la cuptor 30 minute, la temperatura moderata.
Musacaua din paste fainoase cu carne de vita se serveste calda, cu sos de tomate deasupra.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii