Vinetele se curata de coaja si se feliaza, pe lungime. Se oparesc apoi feliile in apa clocotita, dupa care se sterg si se prajesc in ulei fierbinte. S
Vinetele se curata de coaja si se feliaza, pe lungime. Se oparesc apoi feliile in apa clocotita, dupa care se sterg si se prajesc in ulei fierbinte. Separat, se marunteste carnea si se amesteca cu sare, piper, cascaval ras si un varf de cutit de scortisoara praf. Intr-un vas de sticla incasabil se asaza feliile de vinete, se acopera cu un strat din tocatura de carne, si se repeta straturile pana se termina ingredientele. Se adauga ou batut deasupra si se pune musacaua in cuptorul incalzit. Se lasa la gratinat aproximativ un 45 de minute.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Ardei umpluti
Placinta cu dovleac
Cartofi la cuptor
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataFeijoada este o reteta de tocata de carne de vita cu fasole boabe, mancarea nationala a Braziliei. Este o tocana delicioasa...
Feijoada - tocana braziliana cu fasoleImi place nuca de cocos si o folosesc de cate ori am ocazia. Consumam miez de cocos, fulgi dar mai ales lapte de cocos. ...
Tarta cu coacaze negre pe blat de cocosOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii