Carnea de miel se sareaza, se pipereaza. Se amesteca mustarul cu pesmet si se unge carnea de miel. Se incing 4 linguri de ulei si se prajeste carnea l
Carnea de miel se sareaza, se pipereaza. Se amesteca mustarul cu pesmet si se unge carnea de miel. Se incing 4 linguri de ulei si se prajeste carnea la foc potrivit. Se incinge cuptorul la 200 grade C. Se aseaza feliile de carne intr-o forma de sufleu unsa si se coc 15-20 min. La cuptor. Se decojesc rosiile si se taie in sferturi. Se incing 2 linguri de ulei si se caleste usturoiul taiat feliute; se adauga rosiile si se lasa pe foc 3-4min. Se pun maslinele si ceapa verde curatata si taiata bucatele si se mai inabusa cca. 1-2 min. Se sareaza si se pipereaza.
Pe un platou se aranjeaza cele 4 bucati de muschi, alaturi se pune sosul de rosii si se orneaza cu cimbru.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiPlacinta cu branza dulce si stafide este usor de facut, foarte gustoasa, iar aluatul se potriveste perfect si la placinta cu...
Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta videoPiersicutele intotdeauna nelipsite pe masa de Sarbatori…. si-n copilarie dar si acum.
PiersicutePasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)
Comentarii