Pentru muschiul de porc cu sos de hrean se portioneaza muschiul, se bate cu ciocanul si se frige pe plita sau gratar.
Muschi de porc cu sos de hrean este delicios. Pentru a prepara aceasta reteta cu carne, se portioneaza muschiul, se bate cu ciocanul si se frige pe plita sau gratar. Se pun la topit 50 g unt in care prajim pe ambele parti 10 felii de mar. in unt, adaugam hreanul ras si calim timp de 2 minute, apoi dam deoparte hreanul si calim o ceapa tocata fin, amestecam ceapa calita cu hreanul si smantana. Dam la foc, timp de 2 minute, apoi adaugam un mar curatat de coaja, taiat cubulete mici si 2 fire de menta.
Muschi de porc cu sos de hrean se serveste astfel: se aseaza pe farfurie – 2 bucati de gratar, piure de cartofi, 2 rondele de mar, sos de hrean si frunze de menta la decor.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii