Muschi de vaca cu ficat si ciuperci in aluat

Pentru muschi de vaca cu ficat si ciuperci in aluat muschiul de vaca se frige in cuptorul bine incins, cand este frumos rumenit, iar mijlocul mustos, se da deoparte.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg muschi de vaca
  • 300 g ficat de porc
  • 250 g ciuperci
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • Pentru aluat:
  • 250 g faina
  • 250 g unt
  • 4 linguri apa

Mod de preparare

Pentru muschi de vaca cu ficat si ciuperci in aluat muschiul de vaca se frige in cuptorul bine incins, cand este frumos rumenit, iar mijlocul mustos, se da deoparte sa se raceasca. Din ficat se prepara o pasta obisnuita. Ciupercile se soteaza usor. Din faina si unt se prepara un aluat frantuzesc din care se intinde o foaie lunga cit tava si lata cit sa poata acoperi muschiul. Foaia de aluat se unge pe mijloc cu pasta de ficat, deasupra se asterne ½ din ciuperci, peste care se aseaza muschiul. Acesta se acopera cu restul de pasta de ficat, se pun ciupercile care au mai ramas si se inveleste totul cu foaia de aluat. Ruloul se pune intr-o tava unsa cu unt, se unge cu ou si se coace la foc moale.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci