Muschi de vaca umplut

Se curata muschiul de pielite. Se despica muschiul in doua in lungime, dar nu de tot. Se scoate o fasie de carne din mijloc, care se trece prin masina

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • muschi de vaca
  • carne de vaca
  • sunca fiarta
  • o ceapa mica
  • unt
  • sare
  • piper
  • putin patrunjel tocat
  • 1 ou
  • zeama de carne
  • smantana

Mod de preparare

Se curata muschiul de pielite. Se despica muschiul in doua in lungime, dar nu de tot. Se scoate o fasie de carne din mijloc, care se trece prin masina de tocat, impreuna cu celalalt muschi scos de la vaca, si putina sunca fiarta. Se adauga la tocatura o felie de paine muiata in lapte si stoarsa bine, o ceapa mica tocata si trasa in unt, sare, piper, putin patrunjel tocat si un ou. Se umple muschiul cu aceasta tocatura, se leaga bine sau se coase, ca sa-si revina in forma lui. Se pune la cuptor intr-o tava cu putina apa, sau zeama de carne. Se unge din cand in cand cu unt topit. Cand e aproape gata, se scurge grasimea din tava, se pun cateva linguri de smantana, se mai tine la foc, fara sa fiarba, ca sa nu se taie smantana. Se scot atele, se taie felii si se serveste cu sosul fripturii si cartofi sau alta leguma.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
Inghetata frantuzeasca de vanilie

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Inghetata frantuzeasca de vanilie
Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Spanac cu usturoi verde, la cuptor
Pulpe de pui cu legume la cuptor

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Pulpe de pui cu legume la cuptor
Cele mai apreciate rețete
Coquelet de Bretagne - Franta
1
Mancaruri cu carne

Coquelet de Bretagne - Franta

Coquelet de Bretagne este un suculent si delicios pui la cuptor, plin de arome si savoare si care merita incercat macar o data.

Coquelet de Bretagne - Franta
Prajitura pufoasa cu branza
2
Prajituri

Prajitura pufoasa cu branza

Prajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!

Prajitura pufoasa cu branza
Scrumbii de Dunare la gratar
3
Mancaruri cu peste

Scrumbii de Dunare la gratar

Scrumbiile se curata de solzi si intestine, se spala, se sareaza si se inveleste fiecare scrumbie in hartie pergament unsa cu...

Scrumbii de Dunare la gratar
Savarine cu aluat dospit si fructe exotice
4
Prajituri

Savarine cu aluat dospit si fructe exotice

Culoare si savoare, atat de simplu!

Savarine cu aluat dospit si fructe exotice
Biscuiti prajiti
5
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Biscuiti prajiti

Desertul copilariei!

Biscuiti prajiti
Parteneri
Conopida gratinata cu sos "verde" din brocolii si branza cu mucegai albastru
Bucataras.RO

Conopida gratinata cu sos "verde" din brocolii si branza cu mucegai albastru

Nu gatesc conopida in multe feluri, cel putin nu stiam alte retete, decat salata de conopida cu maioneza si pane...Daca tot...

Conopida gratinata cu sos "verde" din brocolii si branza cu mucegai albastru
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Prajitura cu capsuni si bezea
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea